• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Hvad bestemmer din pris på gulvafslibning?


Når dine trægulve skal slibes og efterbehandles, ønsker du selvfølgelig mest værdi for dine penge. Men hvordan fastsættes en pris på gulvafslibning egentlig – og skal du se på andet end blot prisen på gulvarbejdet?

Hvis et tilbud fra et gulvfirma virker for godt til at være sandt, bør man være en smule skeptisk. Måske er gulvfirmaet ikke særlig professionelt og springer over, hvor gærdet er lavest, eller måske bruger de materialer og udstyr i dårlig kvalitet. Det kan i værste tilfælde resultere i, at gulvet hurtigt viser svaghedstegn og skal renoveres igen.

Derfor kan det typisk betale sig at vælge et professionelt og erfarent gulvfirma og måske endda betale lidt ekstra for gulvarbejdet – ofte får du både bedre håndværk, en garanti på det udførte arbejde og andre fordele, som ikke følger med i et meget billigt tilbud på gulvafslibning.

 

Med et godt tilbud på en gulvslibning får du større sikkerhed for et flot resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

3 faktorer, der har betydning for prisen

Der er mange faktorer, som spiller ind, når et gulvfirma skal give dig en pris på afslibning af dit trægulv. Og da ingen trægulve er ens, er alle opgaver derfor forskellige – det afspejler sig også i dit tilbud. Der er dog tre ting, som altid påvirker gulvfirmaers priser på gulvafslibning.

1. Opgavens omfang

Størrelsen af dit trægulv er også medbestemmende for prisen. Antallet af kvadratmeter har f.eks. indflydelse på arbejdstiden og aflønning af gulvfolkene samt mængden af brugte materialer og slid på udstyret. Så jo større dit trægulv er, jo højere bliver din pris på gulvslibning sandsynligvis.

2. Gulvets stand

De fleste trægulve har kun brug for en almindelig gulvslibning. I nogle tilfælde kan der dog være brug for mere eller mindre omfattende gulvarbejde.

Hvis dit trægulv er meget slidt og eventuelt har spartelmasse eller maling, der skal fjernes, kræver det sandsynligvis en afhøvling af gulvet, inden gulvet slibes og efterbehandles. Har gulvet blot få overfladiske skrammer i overfladebehandlingen, kan en letslibning muligvis være tilstrækkeligt sammen med en ny efterbehandling.

3. Valg af efterbehandling

Dit valg af efterbehandling til trægulvet har også betydning for din pris på gulvafslibning. Der kan nemlig være forskel på prisen på den enkelte behandlingstype samt, at nogle efterbehandlinger skal påføres flere gange for at opnå det bedste resultat. Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en efterbehandling, der passer til dine ønsker og behov.

5 hurtige om prisen på gulvafslibning

Hvad påvirker omfanget af opgaven prisen på gulvafslibning?

Prisen kan stige med antallet af kvadratmeter, der skal slibes. Jo større område, desto højere pris.

Hvordan kan valget af efterbehandling påvirke prisen?

Forskellige efterbehandlinger, som lak, olie eller lud, kan have forskellige priser. Nogle behandlinger kan kræve flere lag, hvilket også kan påvirke prisen.

Spiller gulvfirmaets erfaring og ry en rolle i prisen?

Ja, et velrenommeret og erfarent gulvfirma kan tage en højere pris, men de tilbyder ofte bedre kvalitet og garantier.

Kan geografisk placering påvirke prisen på gulvafslibning?

Ja, prisen kan variere afhængigt af, hvor i landet arbejdet udføres, da omkostningerne kan være højere i visse områder.

Hvordan får jeg den mest nøjagtige pris på gulvafslibning?

For at få den mest nøjagtige pris er det bedst at indhente tilbud fra flere professionelle gulvfirmaer, der kan vurdere dit specifikke gulv og dine behov.

Et skræddersyet tilbud til dine behov

Når du får et tilbud på gulvafslibning, er der mange ting at forholde sig til – ikke kun prisen. Med professionel rådgivning og større sikkerhed får du i sidste ende også et bedre og mere holdbart resultat.

Hos GulvKanonen har vi stor erfaring og finder gerne en løsning, der passer til dit trægulv og dine behov. Vi kan også give flere tilbud, som du kan forholde dig til. Det kan f.eks. være en samlet pris på gulvafslibning og lakering af dit gulv eller et tilbud, der også omfatter en pris på afhøvling af dit gulv, hvis gulvet er meget slidt.

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere eller få et godt tilbud på gulvafslibning, der er skræddersyet til dit behov.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.