• +1000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Hvordan kan man fjerne fernis fra sit gulv?

Har du besluttet dig for, at det er tid til fornyelse af dit ferniserede gulv, så det kan få et nyt udseende? Hvis svaret er ja, hvad skal du så gøre for at fjerne fernis fra dit gulv? Vi giver dig vores anbefaling her.

Ferniserede gulve har et karakteristisk, mørkt udseende, som mange nok hurtigt kan genkende. For mange år siden var fernis normalt at bruge som efterbehandling til trægulve. I dag er sagen dog en anden, da andre efterbehandlinger er bedre og mere effektive at bruge.

Har du et ferniseret gulv, som skal have et nyt udseende, skal du først fjerne fernisen fra gulvet. Og til det er det nødvendigt med en afhøvling af gulvet.

Hvis du vil fjerne fernis fra et gulv, kræver det en afhøvling.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvad er bedst til at fjerne fernis fra et gulv?

Fernis er en form for lak, som er skabt på basis af linolie. Forsøger man at slibe ferniserede gulve, skaber gulvsliberen varme, hvilket får fernisen til klæbe fast til slibepapiret. Derfor er en afhøvling en bedre løsning.

Er du i tvivl, om dit gulv kan klare en afhøvling, kan du altid spørge GulvKanonens gulvfolk til råds.

Fagfolk sikrer dig det bedste resultat

Hvis du ønsker at fjerne fernisen fra dit gulv, får du sikkerhed for det bedste resultat med hjælp fra fagfolk, der først og fremmest har professionelle maskiner, men også stor erfaring med afhøvling af ferniserede gulve. Begynder du selv på at afhøvle gulvet, kan du nemt gøre skade, der ikke kan rettes op på.

Hvilken efterbehandling skal du så vælge?

Når du eller en gulvmand har fjernet fernis fra gulvet, skal du selvfølgelig vælge en ny efterbehandling. Her er der flere muligheder, f.eks. en lakbehandling, der er meget slidstærk og har lignende egenskaber som et ferniseret gulv. Er du i tvivl om, hvad der passer til dit behov, skal du blandt andet tænke over følgende:

  • Hvilket udseende skal gulvet have?
  • Hvor nemt skal gulvet været at rengøre og vedligeholde?
  • Skal det være nemt at kunne fikse eventuelle ridser eller pletter?

Ligesom vi hjælper med svar på om dit ferniserede gulv kan klare en afhøvling, så kan vi også rådgive om valget af efterbehandling, så du får en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Få professionel hjælp til dit ferniserede gulv

Ferniserede gulve har et særlig udseende, som mange synes godt om. Ønsker du at få fjernet fernis fra dit gulv, så det i stedet kan få et helt andet udtryk, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Hos GulvKanonen har vi hjulpet mange kunder med afhøvling af ferniserede gulve, så vi ved, hvad der skal til for at skabe et flot resultat – hos os kan du også få et gratis og uforpligtende tilbud.