• +1000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Kan du få håndværkerfradrag på gulvafslibning?

Når trægulvet trænger til fornyelse, ønsker mange at få gulvarbejdet til en bedre pris end normalt. Derfor tænker mange naturligvis også på håndværkerfradraget som en mulighed – men kan du egentlig få håndværkerfradrag på gulvafslibning?

Håndværkerfradraget – eller servicefradraget som det også kaldes – er en permanent ordning i Danmark, der gør det muligt at få fradrag på flere tusinde kroner på bestemte service- og håndværksydelser i hjemmet og fritidsboligen.

I mange år har det været muligt at få fradrag på gulvafslibning, malerarbejde, isolering og andre lignende håndværksydelser. Siden etableringen af håndværkerfradraget i 2011 er fradragsreglerne og de omfattede ydelser dog blevet ændret flere gange. Der er f.eks. kommer endnu større fokus på ydelser, der forbedrer miljøet og sparer energi.

Derfor er det også svært for mange at vide, om enkelte ydelser stadig dækkes eller er fjernet fra SKATs liste med fradragsberettigede ydelser. For hvad der galdt sidste år gælder måske ikke længere.

 

Det er ikke længere muligt at få håndværkerfradrag på slibning af dit gulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Er der håndværkerfradrag på gulvafslibning?

Svaret er desværre nej, der er ikke længere håndværkerfradrag på afslibning af gulve. Fra fradragsordningens start i 2011 og flere år frem var gulvafslibning en del af ordningen, og en håndværksydelse, som mange danskere benyttede sig af.

I dag er det desværre ikke længere muligt at få fradrag for en gulvafslibning, hvis du ønsker at få fornyet dine gamle, slidte eller beskadigede trægulve. Du kan dog sagtens få god værdi for pengene hos et professionelt gulvfirma og dermed også flotte trægulve.

Du kan stadig spare penge på gulvafslibning

Der er som sagt ikke noget fradrag på slibning af gulve, men det skal ikke forhindre dig i at få afslebet dine trægulve til en god pris. For med en god pris på gulvarbejde fra et professionelt gulvfirma bliver der måske plads i budgettet til yderligere håndværksmæssige forbedringer i din bolig, der kan være dækket af håndværkerfradraget.

Det hele starter med, at du skal kontakte dit gulvfirma og tage en snak med dem om din gulvopgave – det gør det nemmere for dig at få et godt tilbud med en god pris.

Da du nu ikke kan få håndværkerfradrag på gulvafslibning, kan vi hos GulvKanonen derimod sagtens give dig et godt tilbud med en god pris. Vi skræddersyer tilbuddet til din konkrete opgave, ønsker og behov – så får du nemlig mere værdi for pengene.