• +500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Kan man kun slibe træterrasser om sommeren?

Solen skinner, vejret er godt og sommeren er i fuld gang. Derfor er det også om sommeren, at vi ønsker at bruge mest tid på terrassen. Men er sommeren det bedste tidspunkt til at slibe sin terrasse, så den igen kan fremstå flot og indbydende?

Træ er et utrolig flot materiale, men det er desværre også meget udsat for bl.a. alger, fugt og skidt samt vejrets rasen. Og det kan give din flotte træterrasse et helt andet – og desværre knap så flot og indbydende – udseende efter bare få år.

Overvejer du at få afslebet din træterrasse, er det vigtigt, at vejret er godt flere dage i træk, så din terrasse holder sig tør. Det er nemlig nødvendigt med tørt vejr, når terrassen skal slibes, og overfladen efterfølgende skal have en efterbehandling.

Derfor er sommeren også det bedste tidspunkt på året, hvis du ønsker at få slebet din terrasse, uden at skulle bekymre dig for meget om vejret.

Få et uforpligtende tilbud

Giv din træterrasse optimal efterbehandling

Når afslibning af din terrasse er klaret, er det selvfølgelig også vigtigt at give terrassen den bedst mulige efterbehandling. På den måde kan du give din terrasse et flottere udtryk, større styrke og længere levetid.

For at træet får de optimale forudsætninger til behandlingsprocessen er tørt vejr igen vigtigt. Efterbehandlingen af træet kræver nemlig, at processen med tørring og hærdning overholdes, så behandlingen kan virke optimalt.

Til træterrasser er nogle efterbehandlingstyper uden tvivl bedre end andre, f.eks. grundet træets udsatte placering og påvirkning fra det omskiftelige vejr. Generelt set er valget af efterbehandling dog et individuelt valg. Dine behov og ønsker har derfor meget at sige, f.eks. i forhold til, hvilket udseende du ønsker træet skal have.

Hos GulvKanonen anbefaler vi f.eks. at bruge terrasseolie, da vi oplever de bedste resultater og den største tilfredshed.

Få hjælp til slibning af din træterrasse

Hos GulvKanonen har vi stor erfaring med slibning af træterrasser, og det er da også i sommermånederne, at vi hjælper vores mange kunder ved at give deres træterrasser en kærlig hånd.

Har du en træterrasse, der godt kunne trænge til at blive frisket op, så du kan få endnu større glæde af den, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, og du kan også sagtens få et gratis tilbud på slibning af din træterrasse.