• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Slibning af sildebensparket


Sildebensparket er en utrolig flot type trægulv, som giver boligen et helt særligt look. Men som ethvert andet trægulv ældes og slides det også – og derfor kan et sildebensparket også få brug for en slibning.

Denne artikel er en del af vores gør-det-selv-kategori med tips og gode råd til dine egne projekter.

Der er ingen tvivl om, at sildebensparket er én af de flotteste og mest iøjnefaldende typer af gulve, man kan få. Derfor er det også et trægulv, som mange drømmer om på grund af det flotte udseende, og den positive effekt det har på boligen.

Har du et sildebensparket i dit hjem, er det naturligvis et gulv, du ønsker fremstår pænt. Men efter mange års brug, kan aldring, slitage og skader nemt have sat sit præg på det flotte gulv. Heldigvis kan en slibning af et sildebensparket sikre, at gulvet igen kommer til at se ud som nyt.


En slibning er også god for et sildebensparket.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Sådan slibes et sildebensparket

Overvejer du selv at klare en slibning af et sildebensparket, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre. Trægulve i mønster, hvilket bl.a. omfatter mosaik-, rude- og sildebensparket, afslibes typisk først diagonalt og efterfølgende i længderetningen. Som alternativ kan gulvet afslibes i retningen, hvor lyset kommer fra. Processen er langt hen ad vejen den samme som ved andre gulvslibningsopgaver:

 1. Forberedelse
 2. Slibning af store flader
 3. Slibning af hjørner og kanter
 4. Polering af gulvet
 5. Efterbehandling af gulvet

Du kan læse mere detaljeret om den generelle proces i forbindelse med en gulvafslibning i vores gør-det-selv-sektion på vores hjemmeside. Her kan du også se videoer, downloade trin-for-trin-vejledninger til gulvafslibning og efterbehandling. Og så kan du også se vores guide til en gør-det-selv-gulvslibning.

3 fordele ved at få gulvet slebet

Der er flere fordele ved slibning af parketgulve og andre typer af trægulve. For det første vil en slibning fjerne ridser, hakker og andre synlige skader samt den naturlige slitage fra flere års daglig brug, som altid vil sætte sit præg på gulvet. For det andet efterbehandles trægulve altid i forbindelse med slibning, hvilket sikrer, at de nyslebne gulve får en stærk og modstandsdygtig overflade. Og sidst men ikke mindst vil en slibning og efterbehandling også sikre, at gulvet får et rigtig flot udseende – præcis som et nylagt trægulv.

Når man ønsker sit trægulv slebet og efterbehandlet, er det oplagt at kontakte et gulvfirma og overlade opgaven til erfarne specialister med professionelle slibemaskiner. Det sikrer nemlig det bedst mulige resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til slibning af et sildebensparket

Trænger dit sildebensparket til en slibning, så det igen ser ud som nyt og fremstår flot og iøjnefaldende? Så er det fornuftigt at kontakte et gulvfirma og overlade opgaven til erfarne specialister med professionelle slibemaskiner.

Hos GulvKanonen kan du få kompetent hjælp til slibning af sildebensparket. Vi har mange års erfaring med slibning af trægulve og kan derfor også sikre dig et resultat, der matcher dine ønsker 100 %. Kontakt os allerede i dag og få et gratis tilbud på slibning af et sildebensparket.

 

Ofte stillede spørgsmål om slibning af sildebensparket

Hvad er sildebensparket?

Sildebensparket er en type trægulv, hvor plankerne er lagt i et vinklet mønster, der minder om benene på en sild. Dette giver et unikt og iøjnefaldende udseende til gulvet.

Hvorfor skal sildebensparket slibes?

Ligesom andre trægulve kan sildebensparket over tid få ridser, hakker og andre skader fra daglig brug. Slibning kan fjerne disse skader og genoprette gulvets oprindelige skønhed.

Hvor ofte bør sildebensparket slibes?

Det afhænger af slitage og den ønskede æstetik. Generelt anbefales det at slibe gulvet, når synlige skader og ridser begynder at påvirke gulvets udseende.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.