• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

3 fordele ved naturolie til bordplader


Er naturolie til bordplader et godt valg til dit behov? Eller skal du vælge en helt anden type efterbehandling? Her får du tre fordele ved behandling af en bordplade med naturolie, og hvor i boligen det er oplagt at bruge den naturlige bordpladeolie.

Slibning af en bordplade efterfølges altid af en efterbehandling, der blandt andet påvirker bordpladens udseende og modstandsdygtighed over for væsker og slitage.

Naturolie til bordplader er én af flere mulige bordpladebehandlinger. Så når du skal træffe en beslutning, afhænger valget blandt andet af, hvordan du ønsker bordpladen skal se ud, og hvor i dit hjem bordpladen befinder sig. Der er f.eks. forskel på, om du har at gøre med en bordplade i køkkenet eller på badeværelset, da bordpladen udsættes for forskellige former for slitage i de enkelte rum.

Hos GulvKanonen har vi stor erfaring med slibning og efterbehandling af bordplader og har derfor bestemte behandlinger, som vi foretrækker at bruge. Vi anbefaler f.eks. altid vores kunder, at deres køkkenbordplader olieres, mens bordplader på badeværelset får en lakering. Her får du tre fordele ved brug af naturolie til en bordplade i dit hjem.

Naturolie til en bordplade skaber et flot, naturligt udseende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

1. Flot, naturligt udseende

Behandling af en bordplade med naturolie er et oplagt valg, hvis du ønsker en bordplade med et flot, naturligt udseende. I modsætning til hvidpigmenteret olie, der indeholder hvidt pigment som giver træet et mere lyst udseende, så får man med naturolie et mere ’ægte’ udtryk, hvor træets originale struktur og årer er meget tydelige. Det er altså smag og behag i forhold til det ønskede udseende på din bordplade.

2. Muligt at pletreparere

Oliering af en bordplade gør det nemmere at pletreparere mindre ridser og hakker, end hvis bordpladen er behandlet med lak, der giver træet en mere lukket overflade.

En bordplade i køkkenet er et arbejdsbord, da man blandt andet arbejder med madvarer eller hårde ting, som kan skade overfladen. Det betyder, at man nemt kan lave ridser eller hakker i bordets overflade. Så her anbefales en mere åben overflade altså frem for den lukkede overflade, som lakken skaber – skader på en lakeret bordplade kan nemlig være lig med en genlakering.

3. Nemt at rengøre og vedligeholde

Naturolie til bordplader skaber en beskyttende overflade, der gør rengøringen nem – du kan blot tørre overfladen af med en opvredet klud. Pleje af bordplader er vigtigt, og det er heldigvis også nemt. Med en plejeolie, der passer til en bordplade med naturolie, kan du give din bordplade ekstra beskyttelse og længere levetid, hvilket kan ske efter behov eller et par gange om året.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til naturolie til bordplader

Hos GulvKanonen har vi stor erfaring med slibning og efterbehandling af bordplader, da vi har hjulpet mange kunder med netop oliering af deres bordplader.

Har du spørgsmål til behandling af én eller flere bordplader i dit hjem, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne eller få et gratis tilbud – måske skal du vælge naturolie til din bordplade eller gå i en helt anden retning. Og dét valg kan vi hjælpe dig med.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.