• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Behandling af fyrretræsgulve – Sådan bevarer du det lyse udseende


Behandling af fyrretræsgulve kræver, som behandling af andre træsorter, overvejelser om, hvilken efterbehandling, der matcher ens ønsker og behov bedst muligt. Men hvilken behandling af fyrretræ skal du vælge for at skabe et lyst udseende?

Fyrretræ er en populær træsort i danske hjem, hvilket skyldes, at fyr har mange fordele. Et fyrretræsgulv har et flot, lyst udseende, der skaber et smukt udtryk og i højere grad gør træets naturlige årer og struktur tydelig – netop dette er noget mange danskere værdsætter og ønsker, når de skal have nye trægulve. Det lyse udtryk er samtidig med til at skabe mere lys i boligens rum, hvilket giver en følelse af mere plads og større frihed. Det er altså nemt at forstå, hvorfor fyr ofte bruges til trægulve.

Den lyse træsort kræver dog også visse overvejelser, hvis man vil bevare det flotte udseende længst muligt. Her er valget af behandling af fyrretræsgulvet uden tvivl vigtigt. Men skal man vælge olie eller lud – eller måske en helt anden efterbehandling? Læs videre og få vores anbefaling.

Behandling af fyrretræ med lud bevarer det lyse udseende længere.

 

Bevar dit fyrretræsgulvs lyse udseende længst muligt

Fyrretræ er gulligt af natur og vil med tiden blive endnu mere gult. Ønsker man et trægulv, der bevarer sit lyse udseende længst muligt, er det en skam, hvis det flotte gulv hurtigt får en gullig farve, som sætter et tydeligt præg på boligens rum. Der er dog en løsning, som kan forlænge glæden ved det lyse udtryk – nemlig en behandling af fyrretræsgulvet med lud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Det anbefaler vi vores kunder

Hos GulvKanonen anbefaler vi behandling af fyrretræsgulve med lud. Lud er en blanding af læsket kalk, vand, voks og harpiks, der har den gode effekt, at det modarbejder træets naturlige garvesyre. Lud forhindrer træet i at gulne, men trænger samtidig ned i træet og hærder det, hvilket skaber ekstra styrke og beskyttelse.

Helt konkret anbefaler vi vores kunder hvidpigmentering af fyrretræ, dvs. at få behandlet deres fyrretræsgulve med f.eks. hvid lud – en variant af lud, der indeholder hvidt pigment, så træet får et lysere udseende. Netop derfor er hvid lud og fyrretræ et godt match, når man har fokus på at bevare det lyse udtryk.

Det skal dog siges, at lud aldrig kan stå helt alene som behandling af et fyrretræsgulv, men skal kombineres med en ekstra overfladebehandling. Her er et populært valg en kombination af lud og sæbe. Mulighederne er dog flere, da behandling af fyrretræ også kan lade sig gøre med olie eller lak.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få dit fyrretræsgulv behandlet af eksperter

Behandling af fyrretræsgulve kan skabe forskellige resultater afhængig af, hvilken efterbehandling du vælger. Vil du høre mere om fordelene ved fyrretræsgulve behandlet med hvid lud, og om den løsning er noget for dig, så kan du altid kontakte os. Du kan naturligvis også få et gratis tilbud, der omfatter behandling af et fyrretræsgulv.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.