• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Genlakering af gulv – det skal du vide


Lakbehandlede gulve passer til de fleste behov. Efter mange års slid eller uundgåelige uheld med skrammer og misfarvninger til følge kan der dog være brug for en genlakering af dit gulv. Men er det overhovedet muligt? Vi giver dig svaret.

Der er adskillige fordele ved lakbehandlede gulve, hvilket også er grunden til, at det er det mest populære valg af efterebehandling i de danske hjem.

Lak skaber f.eks. en meget slidstærk og modstandsdygtig overflade, der er nem at holde ren og vedligeholde. Men selvom du passer godt på dine lakerede gulve, så kan uheldet alligevel være ude, ligesom den daglige brug af gulvet også vil sætte sit tydelige præg på dit gulv.

En genlakering af gulvet kan dog give fornyet styrke og holdbarhed, så du igen kan få stor glæde af gulvet. Det er dog ikke alle lakbehandlede gulve, der er til at genlakere – i nogle tilfælde vil den eneste løsning derfor være at afslibe gulvet og påføre en ny overfladebehandling.

 

Genlakering af gulve kan give fornyet styrke og holdbarhed.

 

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvor længer holder en lakering?

Holdbarheden af lakeringen kan variere meget. Selvom lak er meget slidstærk, så er det logisk, at jo mere gulvet bruges, jo større påvirkning har det på overfladens styrke og udseende. Lakkens holdbarhed og muligheden for at genlakere gulvet senere hen har også meget at gøre med, hvilken laktype der er brugt, og hvor godt du passer på dit gulv.

Et lakgulv kan sagtens holde fem år, inden det skal slibes igen, og har man brugt en 2-komponent lak, kan gulvet holde sig stærkt i endnu længere tid. Men det kræver dog, at man gør sit gulv rent jævnligt og korrekt, ikke går med sko indenfor, fjerner tabte væsker hurtigt og bruger filtpuder under møbler – altså almindelig sund fornuft.

Kan gulvet genlakeres?

Om det er muligt at udføre en genlakering af dit gulv afhænger af tilstanden på lakken, og om lakeringen er blevet brudt eller ej.

Hvis lakoverfladen er slidt igennem ned til træet enkelte steder på gulvet, kræver det en genslibning og efterfølgende overfladebehandling af hele gulvet. Det kan f.eks. være tilfældet på meget befærdede gulvområder.

Er lakken ikke slidt igennem, kan man sagtens genlakere gulvet. Hvis du fortsat ønsker det samme udseende på dit gulv, skal det genbehandles med den samme laktype, der oprindeligt blev brugt. Men tag snakken med dit gulvfirma og gør brug af deres viden, hvis du har specielle ønsker til dit gulvs udseende og modstandsdygtighed.

Få hjælp til genlakering af dit gulv

Genlakering af et gulv er en rigtig god og enkel løsning til fortsat at kunne få glæde af sit trægulv og de mange fordele, der er ved en lakering. Det kræver dog, at gulvet ikke er alt for slidt.

Hvis du har spørgsmål til, om dit gulv kan genlakeres, eller du måske ønsker et helt anderledes udtryk, hvilket måske kræver en gulvafslibning, så hjælper vi gerne med både rådgivning og selve gulvarbejdet. Med mere end 10 års erfaring med slibning og lakering af gulve har vi en masse viden og kompetencer, som du kan få glæde af.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.