• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Gode råd til valg af en excentersliber


Trænger dit gulv til fornyelse, er en excentersliber et godt værktøj. Men hvilke egenskaber og funktioner skal du vælge ud fra? Her får du en række gode råd, så du nemmere kan vælge en excentersliber til brug på dit gulv.

Denne artikel er en del af vores gør-det-selv-kategori med tips og gode råd til dine egne projekter.

En gør-det-selv-gulvslibning er et projekt flere og flere danskere kaster sig ud i. For nogle bliver det kun ved overvejelserne, hvorefter opgaven overlades til erfarne gulvspecialister, mens det for andre bliver et stort og spændende gør-det-selv-projekt.

Overvejer du selv at stå for opgaven, er det vigtigt at have det rette udstyr til gulvslibningen. Her vil du bl.a. få brug for en excentersliber til dit gulv. Du kan købe en excentersliber i dit lokale byggemarked, men du kan naturligvis også blot leje en excentersliber til din opgave.


En excentersliber er god at have ifm. slibning af et gulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordele ved at bruge en excentersliber til dit gulv

En excentersliber er et rigtig godt værktøj, som mange vil få stor glæde af. Det kan nemlig bruges til flere forskellige opgaver, bl.a. i forbindelse med en gulvslibning, slibning af trapper og slibning af bordplader. Her er nogle af fordelene ved en excentersliber:

 • Nem at anvende og skifte slibepapir på
 • Effektiv til både fin- og grovslibning
 • Kan indstilles til efter behov
 • God til forskellige opgaver og materialer
 • Mange udgaver med forskellige egenskaber

Vigtige egenskaber når du skal vælge en excentersliber

Skal du bruge en excentersliber til dit gulv, er det en god idé at tjekke de forskellige excenterslibere på markedet. Som med alt andet værktøj er der forskellige mærker og modeller, forskellige prisklasser samt forskellige fordele og ulemper. Nogle af de ting du bør vælge ud fra er f.eks.:

 • Motor og hastighedsspænd: En excentersliber er et godt værktøj til flere opgaver. Vælg derfor en model med mindst 250 W-motor og et stort omdrejningsspænd (omdrejninger per minut), så maskinen kan klare forskellige materialer og overflader.
 • Godt greb: God kontrol er utrolig vigtigt, hvis slibningen skal være ordentlig. Vælg derfor en excentersliber med greb til begge hænder. Vælg evt. også en maskine med en belægning, der er skridsikker, og start-stop-knap, som ikke er placeret så den er i vejen.
 • Fast slibesål: En fast og solid slibesål er med til at sikre, at den ikke skrider til siden under slibningen. Det er derfor vigtigt, slibeskiven ikke er nem at trække af velcroen på slibesålens underside.
 • Effektiv støvopsamling: En excentersliber støver så effektiv opsamling af støv er vigtigt, f.eks. med pose eller kassette. Det er et plus, hvis studsen kan tilsluttes til en værkstedsstøvsuger
 • Lang ledning: En lang og blød ledning vil gøre det nemmere at arbejde med excentersliberen, da du får større bevægelsesfrihed. Ønsker du ikke en maskine med ledning, er det vigtigt med et godt batteri, så du kan arbejde længe ad gangen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til din gulvslibning

En gør-det-selv-slibning af et gulv kræver mange overvejelser. Bl.a. dit valg af udstyr, som en excentersliber. Hvis du synes der er for mange svære overvejelser og opgaven er for stor, kan GulvKanonen naturligvis hjælpe. Vi klarer gerne gulvslibningen, så du får et professionelt resultat. Kontakt os for at høre mere og få et gratis tilbud på din gulvopgave.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.