• +1000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Reparation af hakker i trægulve – hvad kan man gøre?

Hvis du har et trægulv med dybe hakker, har du sikkert stillet dig selv følgende spørgsmål: Kan skaderne overhovedet udbedres? Og er reparation af hakker i trægulve noget, jeg selv kan klare?

I dag findes der trægulve i de fleste danske hjem, og selvom man gør sit bedste for at skåne og vedligeholde sit gulv, er det nærmest umuligt at undgå ridser og hakker.

Én af trægulves gode egenskaber er, at det er muligt at give dem en pæn og ensartet overflade igen med en relativ enkel renovering. Ofte er det også billigere end at investere i et helt nyt gulv.

 

Hakker i et trægulv kan udbedres, så gulvet bliver pænt igen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Giv dine gulve en effektiv behandling

Når du først har taget beslutningen om at udbedre store hakker i dit gulv, er gulvafhøvling eller -afslibning den optimale løsning. For at udbedre ujævnhederne fuldstændig er det nødvendigt at afslibe eller afhøvle hele gulvet og efterbehandle det på ny. Det er ikke en mulighed blot at reparere gulvet, der hvor hakkerne er. Vil du være sikker på at få det flotteste resultat i forbindelse med reparation af hakker i et trægulv, skal du vælge at få professionel hjælp. Det er nemlig ikke alle og enhver, der kan klare denne opgave.

Det positive er, at du får mulighed for at give dit trægulv et nyt og forbedret udseende, når du skal vælge en efterbehandling. Mangler du inspiration til overfladebehandlingen, kan du se vores video om fordele og ulemper ved de forskellige efterbehandlinger.

Kan mit trægulv overhovedet reddes?

En afhøvling er den groveste behandling af gulvet og den mest effektive til reparation af hakker i trægulve. Her fjernes flere millimeter af træets overflade nemlig. Er hakkerne i træet minimale, er det muligt, at en gulvafslibning er nok. Her slibes der kun ca. én millimeter af overfladen.

Ofte kan de mest medtagede gulve med store hakker og ridser reddes med en gulvafhøvling. Er du i tvivl, så kan vi vurdere, om dit trægulv har behov for en afhøvling, eller om en afslibning er tilstrækkelig. Du kan også få mere at vide i vores video med 3 gode råd i forbindelse med gulvafslibning og gulvafhøvling.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til reparation af hakker i dit trægulv

Er du usikker på, om hakkerne i dit gulv er så dybe, at det er nødvendigt med en gulvafhøvling, eller om en afslibning er nok, kan du altid få en professionel vurdering af os. Med professionel hjælp til reparation af hakker i trægulve får du det bedste slutresultat.

Hos GulvKanonen har vi stor erfaring med reparation af hakker i trægulve, og vi garanterer, at det udførte arbejde lever op til dine ønsker, hvis du ønsker vores hjælp. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om hakkerne i dit gulv, og hvilke ønsker du har til det. Vi kan naturligvis også give dig et gratis og helt uforpligtende tilbud.