• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Sådan får du konfetti af et trægulv


Nogle elsker konfetti, andre frygter det – især hvis de lægger hus til festen. Selvom konfetti kan være et festligt indslag, så kan det også være svært at fjerne. Så her får du tips til at få konfetti af et trægulv.

Denne artikel er en del af vores gør-det-selv-kategori med tips og gode råd til dine egne projekter.

”Skal der være fest, så lad der være fest”. Men helst uden konfetti vil mange nok mene. For selvom konfetti uden tvivl er et festligt indslag – og oplagt som del af en nytårsfest – så kan det også være noget af en udfordring at få konfetti af trægulve. Derfor sørger de, som lægger hus til, ofte at gøre de festglade deltagere opmærksomme på, at konfetti er et no go.

Har du holdt fest, hvor konfetti også var en del af festlighederne, får du her nogle gode tips til at få konfetti af dit trægulv. Og synes du, at det er ærgerligt at bandlyse konfettien fuldstændigt, har vi også et par tips, så du i fremtiden undgår at skulle tænke på, hvordan man fjerner konfetti fra et trægulv.

Det kan være udfordrende at fjerne konfetti fra trægulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvad kan man gøre?

Selvom konfetti er flot, så er det lavet af materialer, der kan gøre det en smule udfordrende at fjerne. For det kan sidde rigtig godt fast – især hvis der samtidig er blevet spildt drikkevarer i løbet af festen. Udover at konfetti på trægulvet kan sidde godt fast, så kan farven fra konfettien desværre også smitte af på gulvet og lave synlige pletter. Og det er på ingen måde godt.

Der er dog forskellige løsninger, du kan gøre brug af. Både i forhold til at få konfetti af trægulvet, men også hvis der er små misfarvninger eller pletter på gulvoverfladen efter konfetti.

Støvsugning og en hård kost: De fleste har nok allerede forsøgt sig med støvsugeren, inden fortvivlelsen melder sig. Men støvsugning, der samtidig kombineres med en hård kost, kan gøre det nemmere at få det fastsiddende konfetti af trægulvet.

Vask med sæbespåner: En gulvvask med sæbespåner (eller brun sæbe) er næste skridt. For sæbespåner, en skuresvamp og godt med knofedt kan forhåbentlig opløse konfettirester og eventuelle pletter eller misfarvninger. Det er dog ikke sikkert, at én gulvvask er nok. Derfor kan du i løbet af nogle måneder rengøre dit gulv oftere, end du måske normalt ville. Det er nemlig muligt, at den øgede rengøringsmængde kan få bugt med konfettipletter eller -misfarvninger.

Ny gulvbehandling: Står det helt skidt til, så du ikke kan få konfettien af trægulvet eller fjerne de synlige pletter eller misfarvninger, kan løsningen være en gulvafslibning og efterfølgende behandling af trægulvet. Så får du til gengæld også et smukt, nyslebet trægulv, der fremstår som helt nyt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Er konfetti et problem for dit trægulv?

I nogle tilfælde kan det vise sig at være svært at få konfetti af sit trægulv. Og endnu værre er det, når konfettien smitter af på trægulvet.

Har dit trægulv taget skade af konfetti? Eller er det blevet udsat for andre uheld i forbindelse med en fest, kan vi hos GulvKanonen hjælpe dig, så dit trægulv igen kommer til at se pænt og indbydende ud. Vi kan bl.a. fjerne ridser og hakker samt fjerne rødvinspletter eller andre pletter på trægulvet. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og få et gratis tilbud.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.