• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Tørretid efter behandling af trægulv


Tørretid er en vigtig faktor, når man efterbehandler trægulve og ønsker et flot og stærkt resultat. Men tørretiden varierer også alt efter, hvilken efterbehandling man bruger.

At efterbehandle et nyslebet trægulv er mindst lige så vigtigt som at slibe gulvet. Når man vælger en bestemt efterbehandling til et trægulv, har man samtidig også taget et valg om gulvets ønskede udseende og slidstyrke.

Det er dog vigtigt at overholde tørretiden i forbindelse med overfladebehandling af gulve. Gør man ikke det, er der risiko for ikke at få det ønskede resultat. Men der er forskel på lak, olie og andre overfladebehandlinger, hvilket derfor også påvirker tørretiden.


Tørretid skal overholdes før gulvet betrædes og møbleres.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gode tommelfingerregler til tørretid

Skal du selv stå for at efterbehandle et trægulv, er det vigtigt at overholde tørretiden. Der er forskellige faktorer, som kan påvirke tørretiden. Det kan f.eks. være temperaturen i rummet, hvor stort lag efterbehandling du har påført på gulvet samt det enkelte produkt og brand.

Det er helt sikkert bedre at vente længere end anbefalet frem for at blive utålmodig og betræde gulvet for tidligt. Herunder kan du se vores tommelfingerregler for tørretid efter en gulvbehandling.

Tørretid lakering af gulv: 4-6 timer (kan betrædes), 24-48 timer (kan møbleres).

Tørretid oliebehandling af gulv: Ca. 7 timer (kan betrædes), 24 timer (kan møbleres).

Tørretid ludbehandling af gulv: 6-8 timer (kan betrædes), 24-48 timer (kan møbleres).

Tørretid sæbebehandling af gulv: Ca. 5 timer (kan betrædes), 24 timer (kan møbleres).

Et godt tip

Et godt tip og en klar anbefaling fra vores side er at læse vejledningen bag på det valgte efterbehandlingsprodukt – og følge den til punkt og prikke. Gør du det, bør der ikke være nogen risiko for, at dit trægulv ikke er klar til at blive brugt.

Det lyder måske som en selvfølge, men der er  forskel på, hvornår man synes, at en efterbehandling virker tør/hærdet, og hvornår den reelt er tør/hærdet. Og da der samtidig kan være forskellige forhold, som kan og vil påvirke tørretiden, er det derfor altid en god idé at følge den konkrete anbefaling. Ellers risikerer du at lave mærker i efterbehandlingen, eller at støv og snavs sætter sig i overfladen. Og det vil være ærgerligt efter en stor indsats.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Undgå udfordringer med vores hjælp

Tørretid i forbindelse med efterbehandling af trægulve er én af mange vigtige ting, man skal forholde sig til og huske på, hvis man kaster sig ud i en gør-det-selv-gulvslibning. Overholder man ikke anbefalingen om tørretid, kan det også påvirke det endelige resultat.

Vil du gerne undgå de mange udfordringer og overvejelser, der kan opstå i forbindelse med afslibning af gulve? Så kan vi hos GulvKanonen hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i faget og sikrer dig derfor det bedste resultat. Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.