• +1700 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Derfor skal du vælge et hvidolieret gulv

Lyse trægulve er populære i mange hjem. Hvis du ønsker en flot og indbydende bolig, kan et hvidolieret gulv være den rette løsning. Men hvilke fordele har et hvidoliegulv, og er det overhovedet det rette valg til dit behov?

Der er flere fordele ved lyse trægulve, hvilket også er grunden til, at lyse gulve findes i mange, danske hjem. Et lyst trægulv passer nemlig rigtig godt til den skandinaviske livsstil og vores ønske om masser af naturligt lys i vores hjem.

Har du et gulv i en lys træsort, som fyr eller ask, er der flere muligheder for at fremhæve det lyse udtryk og træets naturlige udseende. Et gulv med hvid olie er dog et oplagt valg, hvis du er vild med det lyse look. Men hvilke fordele er der egentlig ved et hvidoliegulv? Og er en efterbehandling med hvid olie, det rette til dit og dine trægulves behov?

 

Et hvidolieret gulv skaber et flot, lyst udseende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Spørg din gulvmand til råds

Der er ofte mange spørgsmål i forhold til valget af efterbehandling. Derfor er det en god idé at tage en snak med en professionel gulvmand, som kan vurdere dit gulvs stand, om det f.eks. kan klare en hvidoliering, og om det overhovedet er det rette valg til dine ønsker og behov. Et hvidolieret gulv har dog flere, klare fordele.

Lud og olie giver optimale resultater

Når et nyslebet trægulv skal efterbehandles med hvid olie, anbefaler vi vores kunder, at gulvet først behandles med hvid lud.

Lud gør træet mere modtageligt for olien, da træets porer åbnes op, hvilket gør det endnu nemmere at skabe et flot, lyst udseende. Samtidig hæmmes træets gulningsproces og giver ekstra beskyttelse imod sollys. Kombinationen af lud og olie er altså en yderst fornuftig løsning, hvis du ønsker et lyst trægulv.

Fremhæv træets naturlige udtryk

En del af det flotte udtryk, som lud og hvid olie kan skabe sammen, har også at gøre med træets naturlige udseende. Hvid olie er nemlig et rigtig godt valg til lyse træsorter, som fyr, bøg og ask.

Med hvid olie til dit gulv kan du fremhæve træets naturlige årer og struktur på flot vis. Og netop dette er én af grundene til, at mange foretrækker lyse trægulve.

Nem rengøring og vedligeholdelse

Et gulv med hvid olie giver en silkemat og modstandsdygtig overflade, som også er let at holde ren. Alle trægulve kræver dog god rengøring og vedligeholdelse; hvilket derfor også gælder for et olieret trægulv.

Har du et hvidolieret gulv, skal du huske at bruge den rette sæbe til rengøring af gulvet. Overfladebehandlingen på gulvet har nemlig stor betydning for, hvordan du vedligeholder og plejer dit gulv. Og jo bedre du passer på dit hvidolierede trægulv, jo længere får du også glæde af det flotte udseende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få professionel hjælp

Uanset om du allerede har et hvidolieret gulv eller ønsker dit nyslebne gulv efterbehandlet med hvid olie, så kan vi hjælpe med rådgivning og vejledning. Og ønsker du en god pris på en gulvslibning og behandling med hvid olie, kan vi også give dig et gratis tilbud, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.