• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Derfor skal du vælge et hvidolieret gulv


Lyse trægulve er populære i mange hjem. Hvis du ønsker en flot og indbydende bolig, kan et hvidolieret gulv være den rette løsning. Men hvilke fordele har et hvidoliegulv, og er det overhovedet det rette valg til dit behov?

Der er flere fordele ved lyse trægulve, hvilket også er grunden til, at lyse gulve findes i mange, danske hjem. Et lyst trægulv passer nemlig rigtig godt til den skandinaviske livsstil og vores ønske om masser af naturligt lys i vores hjem.

Har du et gulv i en lys træsort, som fyr eller ask, er der flere muligheder for at fremhæve det lyse udtryk og træets naturlige udseende. Et gulv med hvid olie er dog et oplagt valg, hvis du er vild med det lyse look. Men hvilke fordele er der egentlig ved et hvidoliegulv? Og er en efterbehandling med hvid olie, det rette til dit og dine trægulves behov?

 

Et hvidolieret gulv skaber et flot, lyst udseende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Spørg din gulvmand til råds

Der er ofte mange spørgsmål i forhold til valget af efterbehandling. Derfor er det en god idé at tage en snak med en professionel gulvmand, som kan vurdere dit gulvs stand, om det f.eks. kan klare en hvidoliering, og om det overhovedet er det rette valg til dine ønsker og behov. Et hvidolieret gulv har dog flere, klare fordele.

Lud og olie giver optimale resultater

Når et nyslebet trægulv skal efterbehandles med hvid olie, anbefaler vi vores kunder, at gulvet først behandles med hvid lud.

Lud gør træet mere modtageligt for olien, da træets porer åbnes op, hvilket gør det endnu nemmere at skabe et flot, lyst udseende. Samtidig hæmmes træets gulningsproces og giver ekstra beskyttelse imod sollys. Kombinationen af lud og olie er altså en yderst fornuftig løsning, hvis du ønsker et lyst trægulv.

Fremhæv træets naturlige udtryk

En del af det flotte udtryk, som lud og hvid olie kan skabe sammen, har også at gøre med træets naturlige udseende. Hvid olie er nemlig et rigtig godt valg til lyse træsorter, som fyr, bøg og ask.

Med hvid olie til dit gulv kan du fremhæve træets naturlige årer og struktur på flot vis. Og netop dette er én af grundene til, at mange foretrækker lyse trægulve.

Nem rengøring og vedligeholdelse

Et gulv med hvid olie giver en silkemat og modstandsdygtig overflade, som også er let at holde ren. Alle trægulve kræver dog god rengøring og vedligeholdelse; hvilket derfor også gælder for et olieret trægulv.

Har du et hvidolieret gulv, skal du huske at bruge den rette sæbe til rengøring af gulvet. Overfladebehandlingen på gulvet har nemlig stor betydning for, hvordan du vedligeholder og plejer dit gulv. Og jo bedre du passer på dit hvidolierede trægulv, jo længere får du også glæde af det flotte udseende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Ofte stillede spørgsmål om hvidolierede gulve

Hvad er et hvidolieret gulv?

Et hvidolieret gulv er et trægulv, der er behandlet med en speciel hvid olie. Denne behandling giver gulvet en lys, naturlig farve og fremhæver træets naturlige struktur og årer.

Hvad er fordelene ved et hvidolieret gulv?

Et hvidolieret gulv har mange fordele. Det skaber et lyst og indbydende udseende, er let at vedligeholde, og fremhæver træets naturlige skønhed. Desuden er det modstandsdygtigt over for slid og kan modstå sollys uden at gulne.

Hvordan vedligeholder jeg et hvidolieret gulv?

Vedligeholdelse af et hvidolieret gulv kræver regelmæssig rengøring med en sæbe, der er specielt designet til olierede gulve. Det er også vigtigt at give gulvet hvid olie regelmæssigt for at bevare dets udseende og beskyttelse.

Er et hvidolieret gulv det rigtige valg for mig?

Valget af gulvtype afhænger af dine personlige præferencer og behov. Hvis du elsker det lyse, naturlige udseende af træ og ønsker et gulv, der er let at vedligeholde, kan et hvidolieret gulv være det rigtige valg for dig.

Få professionel hjælp

Uanset om du allerede har et hvidolieret gulv eller ønsker dit nyslebne gulv efterbehandlet med hvid olie, så kan vi hjælpe med rådgivning og vejledning. Og ønsker du en god pris på en gulvslibning og behandling med hvid olie, kan vi også give dig et gratis tilbud, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.