• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Hvilken gulvbehandling er god til børnefamilier?


Trægulve er flotte, men de er også modtagelige for slid og skader. Især i børnefamilier, hvor gulvene udsættes for ekstra slitage fra familiens yngste medlemmer. Så hvilken gulvbehandling er et godt match til familier med små børn?

I børnefamilier er der gang i den hver eneste dag. Og det er især familiens yngste medlemmer, der kan slide på boligens trægulve, når der leges, løbes rundt eller tabes ting på gulvet. Har man et flot trægulv, giver det god mening at tænke over, hvilken type efterbehandling boligens trægulv skal have. For nogle efterbehandlinger er mere oplagte end andre til familier med små børn.


Børn udsætter trægulve for mange ting.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lak er et godt valg til dit trægulv

Lakering af trægulve er den mest populære behandling, som danske boligejere vælger, når deres gulve skal slibes og behandles. Der er da også flere fordele ved lak, som gør den til et oplagt valg for børnefamilier.

Lak er den gulvbehandling, der giver størst slidstyrke og modstandsdygtighed over for ridser og hakker samt snavs og skidt. Lakken trænger nemlig ned i træet, hvor den lukker det og forsegler overfladen. Det er altså en ret effektiv gulvbehandling, når slidstyrken er den vigtigste faktor. Og det er meget relevant i børnefamilier.

Et lakeret trægulv er ikke kun slidstærkt. Den lukkede overflade, som lakken skaber, gør også, at lakerede gulve er lette at rengøre. Støv, snavs og spildte væsker kan derfor nemt fjernes, mens den regelmæssige rengøring bliver nemmere.

En ulempe ved lakerede gulve er dog, at det næsten er umuligt at pletreparere hakker og ridser. Så sker der skader på gulvet, vil det højst sandsynlig kræve en genlakering af gulvet. Vil du gerne have et lakeret gulv, men frygter skader kan du også overveje at give gulvet 2-komponent lak, hvori en hærder er tilsat, som giver ekstra beskyttelse. Den er ideel til familier med småbørn eller kæledyr, som hunde og katte.

Dit valg skal matche dit behov

Har du små børn i dit hjem er der flere overvejelser, du bør gøre dig, når dit trægulv skal have ny efterbehandling. Hvordan skal gulvet se ud, hvor nemt skal det være at vaske og vedligeholde, og hvor modstandsdygtigt skal det være?

Disse spørgsmål er gode at stille sig selv, så du bliver klar over, hvad der vægter højest. Og har du ikke svarene, hjælper vi gerne med rådgivning og inspiration, så du ved, hvilken behandling der er bedst til dit gulv og dit behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi sikre dig et slidstærkt gulv?

Om man skal vælge den ene efterbehandling frem for den anden er svært at vurdere for de fleste boligejere. For de har alle deres egne fordele og ulemper. Men lak er et rigtig godt valg – især til familier med små børn.

Vil du vide mere om de forskellige gulvbehandlinger, eller om lak er det bedste valg til dit hjem og behov? Så kontakt os hos GulvKanonen og få en snak med os om dine muligheder. Du kan samtidig få et uforpligtende tilbud på slibning og lakering af dit gulv.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.