• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Er plejeolie godt til trægulve? Ja – her er hvorfor.


Har du et oliebehandlet trægulv, er det vigtigt at vedligeholde det, så holdbarheden forlænges og det smukke udseende bevares. Til det er plejeolie til trægulve et effektivt middel – men hvad er det, og hvorfor skal du bruge det?

Et trægulv, der er behandlet med olie, har mange fordele. Det får blandt andet en varm glød, mens træets naturlige årer og struktur også fremhæves på flotteste vis. For at bevare gulvets smukke udseende er det dog vigtigt med pleje og vedligeholdelse. Det gælder desuden alle slags trægulve.

Du har måske hørt om plejeolie – som ikke skal forveksles med oliepleje – fra din gulvmand. Udover almindelig rengøring og vedligeholdelse af dit olierede gulv så er plejeolie et effektivt middel, der kan give dig glæde af dit gulv i endnu længere tid. Så hvis du er glad for dit olierede trægulv, så bør du læse videre og se, hvad plejeolie er, og hvordan du kan gøre brug af det.

 

Plejeolie bevarer oliebehandlede gulves styrke og flotte udseende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvorfor bruge plejeolie til dit trægulv?

Plejeolie er oliebaseret og har derfor en naturlig god effekt på dit olierede gulv. Ønsker du at give dit gulv en opfriskende behandling, kan du med fordel bruge plejeolie til dit gulv én eller to gange om året. Gør du dét, er det muligt for dig at bevare dit trægulvs smukke udseende og varme glød i flere år.

Plejeolie til trægulve har flere fordele. Det er ikke kun godt for på gulvets udseende –  modstandsdygtigheden overfor snavs og væsker forbedres også.

Sådan kan du bruge plejeolie

Hvis du selv vælger at give dit trægulv plejeolie, skal du huske, at plejeolien skal passe til den olie, som dit gulv tidligere har fået. Det samme gælder desuden, når du vælger en gulvsæbe til vask af dit olierede gulv.

En fordel ved et olieret gulv er, at det er nemmere at pletreparere end f.eks. et lakbehandlet gulv, hvor ridser, hakker og misfarvninger typisk kræver en genlakering. Du kan bruge plejeolie på hele dit gulv eller på særligt udsatte områder, der er udsat for mere slitage, f.eks. i højt trafikerede rum. Du kan selv påføre plejeolie på dit trægulv dér, hvor det er slidt eller misfarvet – på den måde kan gulvet holde sig pænere i længere tid.

Inden påførsel af en plejeolie på dit trægulv, skal gulvet renses med en trærens og tørre i 6-8 timer. Herefter kan du gå videre med selve plejeolien, som påføres med pad eller malerrulle. Som afslutning skal du polere plejeolien ned i træet med en polermaskine, så olien får den optimale effekt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få professionel rådgivning og hjælp

Har du et oliebehandlet gulv, så er plejeolie til gulvet en rigtig god investering. Men om du selv vil stå for behandlingen eller overlade den til fagfolk er naturligvis op til dig.

Vi har mange års erfaring med efterbehandling af trægulve. Derfor kan vi vejlede dig om valget og brugen af plejeolie til dit trægulv samt hjælpe dig med selve plejebehandlingen. Kontakt os for at høre mere eller få et gratis tilbud.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.