• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Sådan fjerner du skjolder på lakerede trægulve


Trægulve behandlet med lak er godt beskyttet mod almindelig slitage. Men uheld kan alligevel stadig ske – så her får du et godt råd til at fjerne skjolder på trægulve med en lakbehandlet overflade.

Lakerede trægulve skaber et skønt udtryk i hjemmet, men er samtidig utrolig slidstærke, hvilket er noget som gør, at mange vælger lak til deres trægulve frem for andre efterbehandlinger.

Selvom lak er den stærkeste efterbehandling, som et trægulv kan få, så kan det desværre sagtens ske, at der opstår skjolder på trægulvet. Disse skjolder dukker ofte op, fordi noget har stået på overfladen, mens bunden har været våd, hvilket har gjort, at fugten har fundet vej ned igennem den lakerede overflade. Og resultatet af dette er så den velkendte lyse plet, der på ingen måde gør noget godt for trægulvets udseende.

Fjernelse af vandskjolder på træ er heldigvis noget, som du selv har mulighed for at klare. Så inden du kontakter en gulvsliber og beder om hjælp til reparation af dit trægulv, har vi et godt fif, som du kan prøve af.

Det er muligt selv at fjerne vandskjolder på træ.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

 

Varme kan fjerne skjolder på trægulvet

Løsningen på problemet med skjolder på et trægulv kan faktisk være ret enkel. Nemlig varme. Ved hjælp af varme er det muligt at fjerne vandskjolder på træ, da varmen får fugten i den lakerede overflade til at fordampe.

Her er tre trin, der viser dig, hvor enkel opgaven egentlig er.

Trin 1 – Vælg den rette væske

Til at skabe varme så skjolderne på trægulvet kan fjernes, skal du bruge husholdningssprit. Har du ikke dette, kan du evt. også bruge duftfri petroleum eller bioethanol til pejse og skorstensfrie brændsteder. Du skal samtidig også have en våd karklud eller lignende klar, som du kan bruge til at slukke ilden.

Trin 2 – Dup væske på pletten

Når du har væsken klar, dækker du pletten på trægulvet med nogle få dråber. Herefter flytter du beholderen med væske væk, så der er styr på sikkerheden.

Trin 3 – Sæt ild til væsken

Sidste trin i processen. Antænd væsken på gulvet og lad den brænde i 3-4 sekunder. Herefter slukker du ilden med din våde karklud.

Resultatet burde nu være, at skjolder på trægulvet er fjernet. Kan du stadig se noget af vandskjolden, kan du evt. forsøge processen forfra. Du skal dog være opmærksom på brændetiden, da lakken kan tage skade af den høje varme, hvis ilden er tændt for længe.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få professionel hjælp til dine trægulve

Hos GulvKanonen er vi specialister i trægulve og de forskellige efterbehandlinger, der kan påføres gulvene. Derfor ved vi også en del om, hvordan man fjerner pletter og generelt rengør og vedligeholder trægulve. Fjernelse af vandskjolder på træ er, ligesom fjernelse af rødvinspletter eller andre pletter på trægulve, heldigvis noget man i de fleste tilfælde selv kan klare.

Ønsker du mere viden om, hvordan man fjerner skjolder på trægulve, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig med et godt tilbud, hvis du har brug for en genlakering af dit trægulv.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.