• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Gulvkanonen – Gulvkanonen er et ambitiøst gulvfirma med hovedbase i Herlev. Dit lokale firma har specialiseret sig i både gulvafhøvling, gulvafslibning og malerarbejde. Du kan læse meget mere om vores specialer og kompetencer på forsiden.

Video – Det er gratis og uforpligtende at se vores mange videoguides. Du kan i videoerne finde svar på mange af dine ubesvarede spørgsmål. Der bliver løbende produceret nye videoguides, så hold øje med siden.

Malerarbejde – Gulvkanonen kan andet end at slibe og høvle gulve. Du kan nemlig også få glæde af professionelt udført malerarbejde. Vi maler både lejligheder, trappeopgange, kontorer og meget mere. Der udføres malerarbejde for både private og erhverv.

Betingelser – Du kan læse alt om vores arbejdsbetingelser. Der er opstillet betingelser vedr. både afdækning, affald, strøm, afbestilling, betaling og meget andet. Betingelserne bliver ændret løbende.

Oliebehandling – Gulvkanonen tilbyder oliebehandling til faste lave priser. Der er mange fordele ved at få oliebehandlet trægulv, hvilket du kan læse mere om på undersiden. Du kan også læse om, hvordan du skal vedligeholde olierede gulve.

Priser – Hvad koster gulvafhøvling og gulvafslibning? Hvordan finder vi frem til prisen? Disse og mange andre spørgsmål kan du finde svar på under vores underside om priser. Du er også velkommen til at anmode om et uforpligtende tilbud på den ønskede ydelse.

Afhøvling af gulve – Du bør få afhøvlet dine trægulve, hvis gulvene er plaget af dybe ridser og mange ujævnheder. Langt de fleste gulve kan reddes, så dit gulv kan helt sikkert også reddes takket være professionel gulvafhøvling.

Om os – Gulvkanonen har mere end 5 års erfaring inden for gulvafhøvling og gulvafslibning, så du har mulighed for at samarbejde med et erfarent gulvfirma. Klik dig ind på siden og læs meget mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan vi arbejder.

Afslibning / afhøvling – Gulvafslibning og gulvafhøvling hører til blandt vores specialer, men hvornår skal et gulv afhøvles, og hvornår skal et gulv afslibes? Det gør vi dig meget klogere på, på denne underside.

Gulvservice – Professionel gulvservice til konkurrencedygtige priser er noget af det, du kan få glæde af som kunde. Vi har efterhånden ydet gulvservice i mange år, hvorfor vi ved stort set alt om gulvafslibning og gulvafhøvling.

Behandling af trægulv – Det er ingen hemmelighed, at det er en god idé at efterbehandle trægulv, når det er blevet slebet. Gulvkanonen hjælper dig med at vælge den helt rigtige efterbehandling med udgangspunkt i dine krav og behov.

Få et tilbud – Du har mulighed for at få et godt tilbud på gulvafhøvling, gulvafslibning eller malerarbejde. Det kræver blot, at du udfylder vores kontaktformular. Vi kan naturligvis også kontaktes pr. telefon.

Billig gulvafslibning – Gulvkanonen tilbyder billig gulvafslibning til både privat- og erhvervskunder på hele Sjælland. Du kan på undersiden læse om, hvilke faktorer der er med til at afgøre prisen.

Gulvbehandling København – Gulvkanonen tilbyder professionel gulvbehandling til kunder i København og omegn. Vi har gennem tiden serviceret mange københavnske kunder, så vi kan også servicere dig og dine trægulve.

Gulvafslibning Sjælland – Vi udfører gulvafslibning på hele Sjælland, hvorfor du er velkommen til at kontakte os, uanset om du bor i den nordlige, sydlige, østlige eller vestlige del af Sjælland. Vores services er udelukkende henvendt til sjællandske kunder.

Gulvafslibning København – Er du interesseret i et godt tilbud på gulvafslibning i København eller omegn? Så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål og udarbejde et godt tilbud til dig. Kontakt os gerne ved interesse.

Hvid ludbehandling – Der er både fordele og ulemper ved hvid ludbehandling, så du bør bruge tid på at undersøge, om denne form for efterbehandling er noget for dig. Der er vel at bemærke tale om en meget populær behandlingstype.

Oliebehandling – Find svar på de mest almindelige spørgsmål vedr. oliebehandling. Du kan blive klogere på, hvor længe olierede gulve holder, og hvordan man bør vedligeholde olierede gulve. Du kan også indhente et tilbud på oliebehandling af trægulv.

Afslibning af gulve – Gulvkanonen tilbyder afslibning af gulve til favorable priser. Vi hjælper dig bl.a. med at finde ud af, om dine gulve trænger til at blive afslebet, ligesom vi gerne sender et godt tilbud til dig.

Lakbehandling – Vi tilbyder to forskellige former for lakbehandling bestående af lakbehandling med naturlak og lakbehandling med hvid lak. Kontakt os for at høre mere om de to muligheder.

Gulvafslibning Nordsjælland – Vi dækker hele Nordsjælland med vores forskellige gulvydelser. Er du bosat i Nordsjælland, og søger du et godt tilbud på gulvafhøvling eller gulvafslibning, så ved du, hvor du skal henvende dig.

Ludbehandling – Hvad skal jeg vælge? Ludbehandling med hvid lud eller naturlud? Det hjælper vi dig selvfølgelig med at finde ud af. Vi står til rådighed, hvis du har brug for professionel vejledning og sparring.

Nedslibning af gulv – Der er nogle trægulve, som er så triste og ødelagte at se på, at der kun er en mulighed for at rette op på det – nemlig gulvnedslibning. Vi har mange års erfaring med at nedslibe trægulve for kunder på hele Sjælland.

Indvendigt malerarbejde – Få et godt tilbud på indvendigt malerarbejde, hvis du skal have malet lofter, vægge, døre, vinduer, karme etc. Vi beskæftiger mange medarbejdere, som brænder for at udføre malerarbejde.
Priser malerarbejde – Hvad koster professionelt udført malerarbejde? Det er nemmere sagt end gjort at svare på det spørgsmål, men hvis du kontakter os, vil vi gerne udarbejde et fordelagtigt tilbud til dig. Henvend dig ved at skrive en e-mail eller ring til os.

Maling af trægulv – Det er af mange grunde en god idé at alliere sig med professionelle fagfolk, når man skal have malet trægulve. Du kan få et godt tilbud på maling af trægulv, hvis du ikke mener, at det er en opgave, som du selv kan løfte.

Maling af lejlighed – Vi tager gerne hånd om alle tænkelige maleropgaver i lejligheder. Vi maler typisk lofter og vægge, men vi tilbyder også maling af trægulv. Fortæller du os om din opgave, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Malerarbejde i København – Gulvkanonen er ikke blot et gulvfirma, men også et malerfirma med hovedbase i Herlev. Såfremt du ønsker et godt tilbud på malerarbejde i København, anbefales du at kontakte os. Vores medarbejdere besidder en bred vifte af kompetencer.

Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.