• +1500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Få en smuk, lys bordplade med hvid olie

Drømmer du om at din bordplade får et smukt, lyst udseende, som samtidig fremhæver træets naturlige egenskaber? Så kan hvid olie være løsningen, der giver dig alle fordelene på én gang.

Denne artikel er en del af vores gør-det-selv-kategori med tips og gode råd til dine egne projekter.

Træ er et materiale, der oser af naturlighed og autenticitet. Derfor bruges træ også på forskellige måder i nordisk indretning, f.eks. til at skabe en lys og afslappet atmosfære. Det ser man bl.a. i mange danske hjem, hvor træbordplader er at finde i både køkkener og spisestuer.

Mange af disse bordplader er behandlet med hvidpigmenteret olie, da den netop kan styrke det lyse udseende. Og så kan en oliebehandling, ligesom for trægulve, også give bordplader et flot look, hvor træets naturlige egenskaber forbliver meget synlige. Ønsker du eksempelvis en lys bordplade – eller blot et lysere udtryk – kan hvidoliering af bordpladen skabe et flot resultat.

En lys bordplade har et flot, autentisk udseende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

4 fordele ved at bruge hvid bordpladeolie

Når man er færdig med slibning af en bordplade, er det efterfølgende nødvendigt at efterbehandle det rå træ, så det får bedre beskyttelse og ikke mindst også det ønskede udseende.

Det er ofte olie, der anbefales, bl.a. ved behandling af køkkenbordplader. Oliering af en køkkenbordplade vil eksempelvis gøre det lettere at pletreparere bordpladen, hvis den får ridser eller misfarvninger. Udover naturolie er hvidpigmenteret olie et populært valg, hvilket der er flere grunde til:

  • Skaber et lyst udseende
  • Modstandsdygtig over for snavs
  • Let at rengøre og vedligeholde
  • Kan pletrepareres

Ønsker du en lys træbordplade, er der forskellige muligheder i spil. Men med hvid bordpladeolie er du godt på vej til at få en bordplade, der har det ønskede, lyse udseende.

Når først din bordplade har fået hvidpigmenteret olie, er det selvfølgelig også vigtigt, at man passer på den. Derfor er det også vigtigt med god vedligeholdelse af træbordpladen, så den bevarer sit flotte udseende længst muligt. Det kan man bl.a. gøre ved hjælp af oliepleje og plejeolie, der kan påføres efter behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi sikre dig en flot, lys bordplade?

En flot, lys træbordplade passer rigtig godt i mange hjem og indretninger. Det gælder, uanset om det er i køkkenet eller spisestuen. For træets naturlige egenskaber og flotte udseende bidrager uden tvivl med et positivt og autentisk præg.

Ønsker du, at din bordplade får et flot, lyst udseende og kommer til at fremstå som helt ny? Så kan vi hjælpe dig, så du ender med det ønskede resultat. Vi har nemlig stor erfaring med slibning og oliering af bordplader. Kontakt os derfor allerede i dag og få et godt tilbud på din opgave.