• +2000 gode kundeanmeldelser

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte efterbehandlinger

Få en smuk, lys bordplade med hvid olie


Drømmer du om at din bordplade får et smukt, lyst udseende, som samtidig fremhæver træets naturlige egenskaber? Så kan hvid olie være løsningen, der giver dig alle fordelene på én gang.

Denne artikel er en del af vores gør-det-selv-kategori med tips og gode råd til dine egne projekter.

Træ er et materiale, der udstråler af naturlighed og autenticitet. Derfor bruges træ også på forskellige måder i nordisk indretning, f.eks. til at skabe en lys og afslappet atmosfære. Det ser man bl.a. i mange danske hjem, hvor træbordplader er at finde i både køkkener og spisestuer.

Mange af disse bordplader er behandlet med hvidpigmenteret olie, da den netop kan styrke det lyse udseende. Og så kan en oliebehandling, ligesom for trægulve, også give bordplader et flot look, hvor træets naturlige egenskaber forbliver meget synlige. Ønsker du eksempelvis en lys bordplade – eller blot et lysere udtryk – kan hvidoliering af bordpladen skabe et flot resultat.

En lys bordplade har et flot, autentisk udseende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

4 fordele ved at bruge hvid bordpladeolie

Når man er færdig med slibning af en bordplade, er det efterfølgende nødvendigt at efterbehandle det rå træ, så det får bedre beskyttelse og ikke mindst også det ønskede udseende.

Det er ofte olie, der anbefales, bl.a. ved behandling af køkkenbordplader. Oliering af en køkkenbordplade vil eksempelvis gøre det lettere at pletreparere bordpladen, hvis den får ridser eller misfarvninger. Udover naturolie er hvidpigmenteret olie et populært valg, hvilket der er flere grunde til:

 • Skaber et lyst udseende
 • Modstandsdygtig over for snavs
 • Let at rengøre og vedligeholde
 • Kan pletrepareres

Ønsker du en lys træbordplade, er der forskellige muligheder i spil. Men med hvid bordpladeolie er du godt på vej til at få en bordplade, der har det ønskede, lyse udseende.

Når først din bordplade har fået hvidpigmenteret olie, er det selvfølgelig også vigtigt, at man passer på den. Derfor er det også vigtigt med god vedligeholdelse af træbordpladen, så den bevarer sit flotte udseende længst muligt. Det kan man bl.a. gøre ved hjælp af oliepleje og plejeolie, der kan påføres efter behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi sikre dig en flot, lys bordplade?

En flot, lys træbordplade passer rigtig godt i mange hjem og indretninger. Det gælder, uanset om det er i køkkenet eller spisestuen. For træets naturlige egenskaber og flotte udseende bidrager uden tvivl med et positivt og autentisk præg.

Ønsker du, at din bordplade får et flot, lyst udseende og kommer til at fremstå som helt ny? Så kan vi hjælpe dig, så du ender med det ønskede resultat. Vi har nemlig stor erfaring med slibning og oliering af bordplader. Kontakt os derfor allerede i dag og få et godt tilbud på din opgave.

 

Ofte stillede spørgsmål om lys bordplade med hvid olie

Hvad er fordelene ved at bruge hvid olie på en bordplade?

Hvid olie fremhæver træets naturlige egenskaber, samtidig med at den giver en lys og autentisk finish. Den beskytter også træet mod pletter og skader, gør det nemmere at rengøre og vedligeholde, og kan nemt pletrepareres.

Er hvid olie sikker at bruge i køkkener?

Ja, hvid olie er sikker at bruge i køkkener. Det er dog vigtigt at vælge en olie, der er godkendt til brug på overflader, hvor mad tilberedes.

Hvor ofte skal jeg genbehandle min bordplade med hvid olie?

Det afhænger af brugen og slidet af bordpladen. Generelt anbefales det at genbehandle bordpladen med olie en gang om året eller når træet begynder at se tørt ud.

Læs flere indlæg
Martin
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Tobias
Marketing
Nicolai
Content ansvarlig
Markus
Kundeservice
Dan
Kundeservice
Stefan
Indehaver
Kim
Gulvmand
Danijel
Kundeservice
Anders
Marketing
Arkadius
Maler
Marco
Gulvmand
Adam
Kundeservice

Gulvafslibning i København

Hos Gulvkanonen er vi specialister i gulvafhøvlinggulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores hovedkontor ligger i København, og hele virksomhedens fundament bygger derfor på gulvafhøvling og gulvafslibning i hovedstadsområdet. De seneste 10 år har vi dog vokset os større og større, og det betyder, at vi i dag ikke kun tilbyder gulvafslibning i København – vi dækker hele landet.

Vores speciale er afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, trapper og træterrasser, og vi hjælper både private kunder og virksomheder – uanset omfanget af opgaven.

God service og professionel rådgivning er nøgleordene i alt, hvad vi gør. Derfor har vi herunder samlet alt, hvad der er værd at vide om gulvafslibning i København og resten af landet. Så læs med og bliv klædt godt på til at træffe det bedste valg for renoveringen af dit trægulv, din træterrasse eller din trappe.

FAQ: Bliv klar til gulvafslibning i København

Vi oplever, at der er mange spørgsmål fra kunderne i forbindelse med en kommende gulvafslibning. Spørgsmålene omhandler alt fra afdækning og støv til tørretid.

Herunder har vi samlet de spørgsmål, vi oftest møder. Finder du ikke det svar, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Ring på 71 96 91 91
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Ring på 71 96 91 91
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Ring på 71 96 91 91
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.